Britiske Jomfruøyene, Karibien

Tenk deg endløse hvite sandstrender omkranset av eksotiske palmer, turkisblått hav, varme passatvinder og korallrev fulle av fisk i alle regnbuens farger.

De Britiske Jomfruøyene eller BVI (British Virgin Islands) som lokalbefolkningen selv sier om øygruppen, ligger i de små Antillene og består av fire store øyer og rundt femti mindre øyer.

De største øyene er Tortola, hvor Navigare Group har sin base, Virgin Gorda, Anegada og Jost Van Dyke. Selv om øyene ligger relativt nær hverandre er de likevel ganske forskjellige. Tortola har gnistrende hvite strender, frodig fauna og høye topper. Der er også en marina – som oftest full av båter. Anegada er en koralløy i motsetning til de øvrige øyene som er vulkanske. Anegadas høyeste punkt er ni meter og øya omgis av et rev der man finner små uberørte strender med pudderfin, hvit sand.

Øyene regnes som et oversjøisk britisk territorium. Det betyr at man snakker engelsk, kjører bil på feil side av veien og synger "God Save the Queen".

Raske fakta

  • Flotte strender
  • Caribbean 'elegante'
  • Enestående seiling
  • Mulig å kombinere med USA

Ring oss

Våre reiser er ulike – kundenes ønsker og behov likeså. Ofte er det enklere å avklare ting ved en telefonsamtale. Dessuten synes vi det er hyggelig å snakke med våre kunder og gjennom en samtale kommer det ofte opp nye ønsker og idéer.

Så ... løft telefonen og ring oss! Eller send oss en epost, så ringer vi deg opp.

Tjenester

Et av våre ledende prinsipper er service. Vi anstrenger oss til det ytterste for å gjøre turen så vellykket som mulig. Vi tar ingen merkostnader hverken for å reservere flysete eller registrere ditt bonuskort.

Vi ønsker å gi deg raske og presise svar på alle spørsmål angående turen. Vi er stolte over at mange av våre kunder anbefaler familie og venner til å ta kontakt med oss – takk!

Pris

Våre priser på nettsiden er ca-priser. Faktorer som tilgjengelighet, valuta- og drivstoffkostnader vil til enhver tid påvirke prisen – noen ganger opp og noen ganger ned. Men når vi setter sammen et tilbud til deg vil du bli presentert en eksakt pris.

Pakker till Britiske Jomfruøyene, Karibien

Seile i Karibien, BVI

Livet om bord på en seilbåt i Karibien er drømmen! Helt fantastisk med sjøsprut i ansiktet og en herlig bris! Vi ønsker å virkeliggjøre den drømmen for deg!


Familieturer | Lifestyle | Seilturer


Mer fakta om Britiske Jomfruøyene, Karibien