Hellas

Europas lengste kystlinje med tusenvis av pittoreske øyer gjør Hellas et flott reisemål. Vi kan Hellas.
La oss hjelpe deg med din neste tur!

Som reisemål, er Hellas unik. Og her er det absolutt noe for enhver smak.

Sjøen er like blå som i Turistkontorets brosjyre og opplevelsen ved å sitte med en kald Mythos og en gresk salat laget av lokal ost og ferske råvarer, er vanskelig å slå.

Men Hellas er naturligvis så mye mer. Athen med sine 4 millioner inbyggere er en myldrende hovedstad med historiske attraksjoner som Akropolis med Parthenon og Theatre of Dionysos. På øyene vil du finne unike steder som også finnes på UNESCOs verdensarvliste. For eksemple er både Rhodos og Korfu by er med på den listen.

Navigare Moments og vårt søsterselskap Navigare Yachting har organisert seilturer til Hellas siden 2001 og vi hjelper selvfølgelig til med andre arrangementer også.

Raske fakta

  • Imponerende og variert seiling
  • Kultur
  • Sunn middelhavsmat
  • Varme mennesker

Ring oss

Våre reiser er ulike – kundenes ønsker og behov likeså. Ofte er det enklere å avklare ting ved en telefonsamtale. Dessuten synes vi det er hyggelig å snakke med våre kunder og gjennom en samtale kommer det ofte opp nye ønsker og idéer.

Så ... løft telefonen og ring oss! Eller send oss en epost, så ringer vi deg opp.

Tjenester

Et av våre ledende prinsipper er service. Vi anstrenger oss til det ytterste for å gjøre turen så vellykket som mulig. Vi tar ingen merkostnader hverken for å reservere flysete eller registrere ditt bonuskort.

Vi ønsker å gi deg raske og presise svar på alle spørsmål angående turen. Vi er stolte over at mange av våre kunder anbefaler familie og venner til å ta kontakt med oss – takk!

Pris

Våre priser på nettsiden er ca-priser. Faktorer som tilgjengelighet, valuta- og drivstoffkostnader vil til enhver tid påvirke prisen – noen ganger opp og noen ganger ned. Men når vi setter sammen et tilbud til deg vil du bli presentert en eksakt pris.

Pakker till Hellas

Seile i Hellas

Unn deg luksusen ved å seile blant de ​​tusenvis av øyene som utgjør den greske øygruppen. Legg til i en liten havn og studer det yrende folkelivet på nært hold fra cockpit!


Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer


Mer fakta om Hellas

Generell informasjon om Hellas

Mer info kommer.