Kroatia

Middelhavsvarme og krystallklart vann kombinert med en rik kultur og storslått natur, gjør Kroatia til et klart valg for en seilferie!

Kroatias vakre skjærgård med over 1100 små øyer gjør havet ideelt for en seilferie. Kystlinjen ved Adriaterhavet strekker seg nesten 60 mil. Krystallklart, asurblått vann inviterer både til bading, snorkling og dykking. Strendene er vanligvis rullsteinsstrender og det er ikke vanskelig å finne en bukt å ankre opp i.

Kystklimaet er typisk middelhavsklima med lange, varme og tørre somre, men en fin, svalende bris gjør at varmen er til å leve med. Man kan reise til Kroatia hele året, men det beste er selvfølgelig om sommeren fra juni til september. I april / mai og oktober er været vanligvis bra, men det kan være litt kjølig.

Tempoet er rolig og kroaterne er oppriktige og hyggelig med stor omsorg for sine turister. Kroatia er også et billig land, sammenlignet med mange andre europeiske land!


Raske fakta Kroatia

  • Fantastisk natur
  • Rimelig
  • Fantastisk seiling
  • Solsikkert

Ring oss

Våre reiser er ulike – kundenes ønsker og behov likeså. Ofte er det enklere å avklare ting ved en telefonsamtale. Dessuten synes vi det er hyggelig å snakke med våre kunder og gjennom en samtale kommer det ofte opp nye ønsker og idéer.

Så ... løft telefonen og ring oss! Eller send oss en epost, så ringer vi deg opp.

Tjenester

Et av våre ledende prinsipper er service. Vi anstrenger oss til det ytterste for å gjøre turen så vellykket som mulig. Vi tar ingen merkostnader hverken for å reservere flysete eller registrere ditt bonuskort.

Vi ønsker å gi deg raske og presise svar på alle spørsmål angående turen. Vi er stolte over at mange av våre kunder anbefaler familie og venner til å ta kontakt med oss – takk!

Pris

Våre priser på nettsiden er ca-priser. Faktorer som tilgjengelighet, valuta- og drivstoffkostnader vil til enhver tid påvirke prisen – noen ganger opp og noen ganger ned. Men når vi setter sammen et tilbud til deg vil du bli presentert en eksakt pris.

Pakker till Kroatia

Seile i Kroatia

Fra en av våre svenskeide båter kan du oppleve Kroatias varme atmosfære, naturlige skjønnhet og asurblått hav. Vi lover deg noen fantastiske, avslappende dager om bord!


Familieturer | Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer


Mer fakta om Kroatia

Om Kroatia

Mer info kommer