Spektakulære Seychellene

Tenk deg å få være med å oppleve tropiske paradisøyer fra en seilkatamaran eller en enskrogsseilbåt.

Det er ikke uten grunn at Seychellene har et rykte på seg for å være et av verdens beste ferieparadis.

I det vest-indiske hav ligger denne uberørte eksotiske øygruppen. Det som gir øyene dens karakter er at mange av dem er dannet av granitt, og de myke, runde, vindblåste klippeformede stenene som stikker opp fra de kritthvite sandstrendene er fantastisk vakre. Kombinerer man dette med dykkervennlige korralrev, enorme kokosnøttpalmer og turkise laguner kan det ikke bli bedre.

Når man seiler på Seychellene ankrer man som regel opp i små laguner. Det finne bare tre marinaer! Området passer like godt for barn som for voksne, forutsatt at man liker å bade og oppleve den flotte naturen. Ettersom mange øyer er ubebodd, er det viktig at en bunkrer godt med friskt drikkevann, selv om det reklameres for at mange båter har "watermakers" om bord. Det er mulig å leie dykkerutstyr og annet om man ønsker dette.

Siden det ikke er noen tidsforskjell - kan en straks begynne å nyte ferien uten "jetlag". De fleste hotellene på Seychellene er luksushotell med priser deretter. Man kommer mye rimligere ut av det ved for eksempel å leie en katamaran - og på denne måten ha frihet til å oppleve dette fantastiske området.

Og her hjelper Navigare Moments gjerne til, slik at alle skal få en flott seilferie!

Seychellene

  • Uberørt
  • Fantastisk seiling
  • Eksotisk
  • Naturopplevelser

Ring oss

Våre reiser er ulike – kundenes ønsker og behov likeså. Ofte er det enklere å avklare ting ved en telefonsamtale. Dessuten synes vi det er hyggelig å snakke med våre kunder og gjennom en samtale kommer det ofte opp nye ønsker og idéer.

Så ... løft telefonen og ring oss! Eller send oss en epost, så ringer vi deg opp.

Tjenester

Et av våre ledende prinsipper er service. Vi anstrenger oss til det ytterste for å gjøre turen så vellykket som mulig. Vi tar ingen merkostnader hverken for å reservere flysete eller registrere ditt bonuskort.

Vi ønsker å gi deg raske og presise svar på alle spørsmål angående turen. Vi er stolte over at mange av våre kunder anbefaler familie og venner til å ta kontakt med oss – takk!

Pris

Våre priser på nettsiden er ca-priser. Faktorer som tilgjengelighet, valuta- og drivstoffkostnader vil til enhver tid påvirke prisen – noen ganger opp og noen ganger ned. Men når vi setter sammen et tilbud til deg vil du bli presentert en eksakt pris.

Pakker till Seychellene


Mer fakta om Seychellene

Mer informasjon

Seychellene består av 115 øyer med en kystlinje på 455 kvadratkilometer i det vest-indiske hav. Seychellene er kjent for å ha verdens beste og mest uberørte strender.

Klima
To motsatte passatvinder bestemmer værmønsteret. I oktober til mars blåser de nordvestlige vindene med en styrke på 8 til 12 knop. Fra mai til september kommer en friskere vind fra sydøst  med en styrke på 10 til 20 knop. Den er kjøligere, men gir perfekte seilingsforhold. Mellom disse værskiftene produseres det mye varme og det er stille perioder i hele april og mye av oktober. Med opptil 29 grader i vannet og med en sikt på mer enn 30 m er det i april/mai og oktober/november gode forhold for bading, snorkling og dykking.

Visum
Det trengs ikke visum for å reise til Seychellene. Men det kan være fornuftig å snakke med lege om eventuelle vaksiner.

Det kreves:
1. Pass som gjelder pr. dato for inn og utreise til og fra Seychellene.
2. Tur og retur billet. Bevis på bosted (seilutleiefirma).
4. Tilstrekkelig med penger for oppholdet!

Valuta
Offisiell valuta er Roupie Seychelloise (SCR). Veksling av SCR til utenlandsk valuta begrenses av hvert vekslingskontor. Kredittkort: Mastercard og Visa aksepteres. Uttaksautomater: Disse gir kun Seychellisk Rupee.

Øvrige ting å tenke på
Toppløs bading aksepteres på noen, men ikke på alle strender. Nudismebad er totalforbudt. Selv det å bære kamuflasje klær er forbudt!