Tyrkia

Tyrkia har de siste årene blitt et nytt favorittreisemål. Med flott klima, gammel historie og vakker skjærgård, er det ikke vanskelig å la seg begeistre!

Istanbul, Bodrum og Marmaris er eksempler på noen av de vakre byene Tyrkia gjerne vil vise frem. Istanbul er landets kulturelle og økonomiske sentrum – et historisk meget interessant sted. Byen er dessuten den eneste byen i verden som befinner seg både i Europa og Asia – delt ved Bosporosstredet som ikke bare er meget vakkert, men også et viktig bindeledd mellom Svartehavet og Middelhavet.

Navigare Moments er spesielt dyktige på å organisere seilturer i Tyrkia. Vår base ligger i Gocek, Club Marina som er en av våre vakreste baser.

Gjennom årene har vi også arrangert en rekke fellesreiser, spesielt til Istanbul. Her er tilbudet av hoteller og aktiviteter enormt. Har du planer om en firmareise eller gruppereise med venner, er du velkommen til å kontakte oss!

Raske fakta

  • Fantastisk seiling
  • Gode priser
  • Spennende og interessant historie
  • Kombiner med Istanbul

Ring oss

Våre reiser er ulike – kundenes ønsker og behov likeså. Ofte er det enklere å avklare ting ved en telefonsamtale. Dessuten synes vi det er hyggelig å snakke med våre kunder og gjennom en samtale kommer det ofte opp nye ønsker og idéer.

Så ... løft telefonen og ring oss! Eller send oss en epost, så ringer vi deg opp.

Tjenester

Et av våre ledende prinsipper er service. Vi anstrenger oss til det ytterste for å gjøre turen så vellykket som mulig. Vi tar ingen merkostnader hverken for å reservere flysete eller registrere ditt bonuskort.

Vi ønsker å gi deg raske og presise svar på alle spørsmål angående turen. Vi er stolte over at mange av våre kunder anbefaler familie og venner til å ta kontakt med oss – takk!

Pris

Våre priser på nettsiden er ca-priser. Faktorer som tilgjengelighet, valuta- og drivstoffkostnader vil til enhver tid påvirke prisen – noen ganger opp og noen ganger ned. Men når vi setter sammen et tilbud til deg vil du bli presentert en eksakt pris.

Pakker till Tyrkia

Seile i Tyrkia

I Tyrkia kan du seile langs en 160 sjømil lang kystlinje. Her opplever du naturlige havner, ideelle for soling og bading, og små byer med yrende folkeliv og lokal mat.


Familieturer | Lifestyle | Seilturer | Sol og Bad


Mer fakta om Tyrkia

Generell informasjon om Tyrkia

Men info kommer!