Vi virkeliggjør dine drømmer

Om Navigare Moments

Hav, himmel og jord. Vårt program omfatter hele verden og det er vi veldig stolte av!

Velkommen til Navigare Moments!

Navigare Moments ble etablert i november 2013 gjennom en sammenslåing av to selskaper; Navigare Yachting og NätResebyrån. Selskapet er basert i Malmö, og er nå en del av Navigarekonsernet som består av ytterligere to selskaper, Navigare Yachting og Navigare Yachts. I 2006 ble Navigare Sunyachting fusjonert inn i Navigarekonsernet.

Vi designer dine drømmer
Navigare Moments designer og leverer flotte turer til mange ulike destinasjoner. Med egen flåte på ca 150 båter i Hellas, Kroatia, Tyrkia, BVI (British Virgin Islands) og Thailand er Navigarekonsernet størst i Skandinavia når det gjelder seilturer.

Vi har også et bredt tilbud av eksklusive reiser som blant annet inkluderer Tanzania, Costa Rica, Vietnam, Mauritius og Maldivene. Eksklusivitet betyr ikke nødvendigvis fem stjerners hotell, men kan godt være et lite tre-stjerners hotell som har fem-stjerners service. Vi har også arrangert flere bryllup i utlandet og for dem som gifter seg hjemme tar vi gjerne jobben med å arrangere bryllupsreisen.

Vi er også eksklusiv distributør av Virgin Galactic – historiens første romturisme opplegg. Vi er veldig stolte over å ha fått dette oppdraget, og vi kan love at som “Future Astronaut”, vil du oppleve mye mer enn bare turen i seg selv. Det kan være alt fra private invitasjoner til Sir Richard Branson, ulike arrangementer til avansert g-force trening med andre kommende astronauter. Ta kontakt med Andreas Axelson på 0733-904514 hvis du ønsker å vite mer.

Selskaps- og forretningsreiser
Gjennom årene har vi gjort utallige turer for små og store bedrifter. En gruppeseilas blant de greske eller kroatiske øyene er uslåelig, både som teambygging og som et konsept. Med en skipper og en vertinne ombord søker vi etter optimale forhold og du skjemmes bort med mat laget av sesongens beste råvarer og kald drikke.

Hvis du foretrekker å bo i land finner vi løsninger tilpasset ditt behov. Hva med en gastronomisk reise i vakre Toscana? Pulserende storbyer som Berlin, London eller Barcelona lokker med god mat, fotball og kultur. Hvis du ønsker å reise litt lenger har vi hatt både New York, Maldivene og Sør-Afrika som reisemål.

Hva hvis turen du har planlagt blir avbrutt eller avlyst?
Reisegarantifondet beskytter deg mot økonomisk tap. Det er derfor viktig å undersøke om din turoperatør har utstedt en garanti som dekker det beløpet du og de andre reisende har betalt. Hvis turen er avbrutt eller avlyst for eksempel på grunn av flyselskapets konkurs, kan du søke om erstatning fra Reisegarantifondet.

Navigare Moments er medlem av det norske Reisegarantiforndet med de regler som gjelder.
Navigare Moments er også medlemmer av Administrative Services Agency og de svenske reisebyråer, SRF.