Seile i Hellas

Unn deg luksusen ved å seile blant de ​​tusenvis av øyene som utgjør den greske øygruppen. Legg til i en liten havn og studer det yrende folkelivet på nært hold fra cockpit!

Lei en seilbåt i Hellas

Øygruppen utenfor Hellas består av tusenvis av øyer, de fleste er ubebodde og det er alltid noe nytt og spennende å oppdage – selv for den som har vært her før.

Hellas tilbyr seiling for alle. Du kan seile i rolige vinder i smule farvann, eller på det åpne havet med frisk nordavind som drivkraft.

Om du velger å bare seile én uke, bør du ikke ha ambisjoner om å rekke over hele det greske farvannet. Bestem deg for å seile i ett område. Gjør heller turen om igjen for å utforske andre områder ved en senere anledning.

Navigares hovedbase i Lavrion ligger 30 minutter sør for Athen flyplass, og er et fint utgangspunkt for seiling både til Kykladene og den Saroniske bukt. I Hellas kan du seile fra april til oktober. Høysesong er juli til slutten av september.

I før- og ettersesongen er det et mer behagelig klima og færre turister. I juli og august er det varmere i både luften og vannet, og mer aktivitet på øyene. Grekerne er et meget gjestfritt folk som tar imot seilere med åpne armer.

Havnene ligger ofte slik til at når du fortøyer, er det midt i det yrende folkelivet med kort vei til det meste. Pass på å få med deg det greske kjøkkenets spesialiteter: souvlaki, moussaka og kleftiko. En annen favoritt er de mange forrettene, der tzatziki får konkurranse av melitzanosalata, taramosalata eller saganaki. På mindre restauranter kan du velge mat direkte fra grytene på kjøkkenet.

For deg som seiler på egen hånd har Navigare Yachting en servicetelefon der du kan nå oss døgnet rundt.

Dette inkluderer

  • Seilbåt
  • Komfortpakke

Pris indikasjon: På forespørsel


Mer fakta om Seiling i Hellas

Raske fakta

  • Mange seilområder
  • Variert seiling
  • Lave priser - minimal havneavgifter
Transport til Lavrion

I en meget veldrevet og praktisk marina, bare 30 minutter fra flyplassen i Athen, har Navigare Yachting hovedbase med ca. 30 seilbåter. Her blir du møtt av erfarne medarbeidere som hjelper deg slik at du får en god start på seilferien

Mellom flyplassen i Athen og havnen i Lavrion har Navigare en egen buss som går hver time på lørdager. Prisen er € 12 per person.

Ved booking mottar du en bekreftelse der du fyller inn tid for ankomst/avreise og hvor mange som ønsker transfer.

Vær oppmerksom på at selv om du ikke bestiller transfer gjennom oss, trenger vi å vite din omtrentlige ankomsttid til marinaen.

Taxi fra flyplassen i Athen til Lavrion koster 55 €/ fire personer. Du kan også bestille minibuss (maks 17 personer) for 125 €. Om du ønsker transfer fra andre steder, gi oss beskjed slik at vi kan kontakte deg angående pris.

Bestiller du transfer gjennom oss, kjøres du direkte til båten.

Pre-bestilling av varer

Pre-bestilling av varer
Hvis du ønsker å forhåndsbestille varer, kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema. Vær oppmerksom på at dette kun gjelder seiling med Navigares båter i Lavrion. Leier du båt fra en annen operatør eller fra en annen base og ønsker å bestille produkter, kan du kontakte oss.

Ordreliste
Hvis du ønsker å bestille laken / håndklær koster, denne 5 € per sett. Vennligst skriv dette i kommentarfeltet ved transferbestilling.

Tilleggspakke

Følgende pakker kan bestilles kun på Navigares egne båter. For informasjon om andre båter, ta kontakt med oss.

Navigare VIP-pakke €159

Gir deg mer seiletid ved raskere inn/utsjekking kl. 13.00. Forfriskninger med isbiter venter deg ombord.

Oppblåsbare redningsvest og Jackstay
€50 per tur
Sikkerhetsnett
€100 per tur
Gennaker
€150 per uke + €200 i depositum
Ekstra laken og håndklær

€5 per sett
Stand up padle brett
€100 per uke
Kajakk
€80 per uke

 

 

Seiling med skipper og vertinne

Ønsker du å ha en totalt avslappende ferie kan du leie både skipper og vertinne. Våre profesjonelle medarbeidere kommer hovedsakelig fra Skandinavia og har gjennomgått vårt opplæringsprogram.

Skipperen har full oversikt over farvannet og kan legge opp turen etter dine ønsker. Skipperen har ansvar for båten, og du som kunde trenger ingen seilerfaring.

Vertinnen sørger for frokost og lunsj, serverer snacks og sørger for at båten holdes ryddig og ren. Hun kan også hjelpe med barnepass slik at foreldrene kan ha barnfri middager om ønskelig!

Kontakt oss for prisinformasjon om leie av skipper / vertinne.

Seile med barn i Hellas

Seile med barn er fantastisk! Det krever imidlertid at man legger til rette for at barna lærer å elske båtlivet og at mannskapet tar høyde for at ting ikke alltid går etter planen. Her er noen tips om hvordan man skal forholde seg når barn er med på seilasen:

Redningsvest
Selv om barna kan svømme  og vannet er varmt i Middelhavet er det viktig med redningsvest – spesielt under seilasen, men også når de løper rundt på bryggene.

Navigare Group tilbyr barneredningsvester, dette må varsles på forhånd, ved ferdigstillelse av mannskapsliste  angir dere barnets vekt og alder.

Sjøsyke
Vanligvis er ikke dette noe stort problem. Er det store bølger kan det imidlertid være lurt å la barna sitte i cockpit der det er frisk luft fremfor inne i båten.

Seilrute
Når du planlegger seiltur med barn kan det være lurt å ha en plan B i tillfelle noe uventet skjer. Når du har barn ombord er det de som bestemmer tempo.

Mantaunett (sikkerhetsnett)
Hvis du har veldig små barn, kan det være en idé med et sikkerhetsnett festet til mantauet. Dette må varsles i god tid før avreise. Det er en god beskyttelse når barn oppholder seg på dekk. (Det er en ekstra kostnad for dette – vennligst kontakte oss for mer informasjon).

Underholdning
Det er en god idé å ta med en venn, to barn leker bedre en ett. Ta med barnas favoritt leker og bøker ombord, slik at de ha noe å underholde seg med.

Større barn liker å bruke jollen. Dette er en fin start for å lære det grunnleggende om båtliv, men de må lære seg å ta hensyn og ikke “råkjøre” med jollene.

Hopping og stuping er populært, men hold et øye med barna.  Når de er i vannet er det også viktig med solkrem. Solen er ekstra sterk når man er i vann og det kan være fornuftig å ha på seg en T-skjorte

Totalt sett er det viktig å smøre riktig, solen tar mer enn du tror. Bruk solbriller og lue for å beskytte mot solens skadelige stråler.

Når du er ute på sjøen er det lette å glemme å få i seg nok drikke. Drikk rikelig med vann, selv når du ikke føler deg tørst! Ha halvliters flasker med navn på, så holder du orden på alles drikkeflasker.

Hotell

Navigare Moments er et autorisert reisebyrå som nå kan tilby gode hotell-løsninger for alle som ønsker å bo et par ekstra netter i Hellas.

Restauranter

Det er mange gode restauranter i farvannet langs den kroatiske kysten. Spør oss om anbefalinger.


Booking Inquiry


Seile i Hellas


Lignende turer

Seile i Karibien, BVI

Livet om bord på en seilbåt i Karibien er drømmen! Helt fantastisk med sjøsprut i ansiktet og en herlig bris! Vi ønsker å virkeliggjøre den drømmen for deg!


Familieturer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Kroatia

Fra en av våre svenskeide båter kan du oppleve Kroatias varme atmosfære, naturlige skjønnhet og asurblått hav. Vi lover deg noen fantastiske, avslappende dager om bord!


Familieturer | Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Tyrkia

I Tyrkia kan du seile langs en 160 sjømil lang kystlinje. Her opplever du naturlige havner, ideelle for soling og bading, og små byer med yrende folkeliv og lokal mat.


Familieturer | Lifestyle | Seilturer | Sol og Bad