Seile i Karibien, BVI

Livet om bord på en seilbåt i Karibien er drømmen! Helt fantastisk med sjøsprut i ansiktet og en herlig bris! Vi ønsker å virkeliggjøre den drømmen for deg!

Drømmen om Karibien

Passatvinden i Karibien blåser sjelden for sterkt og gjør seilingen til en ren fornøyelse.

Selv om du ikke har vært i Vestindia har du sikkert din egen drøm om havet og strendene? Nå har du mulighet til å gjøre drømmen til virkelighet ved å seile med oss i Karibien – fra British Virgin Islands, Guadeloupe eller Martinique.

Karibien er kjent for sine kulinariske spesialiteter: krabbe, hummer og conch (konkylie), en stor snegle som serveres direkte fra grillen.

Her er det mange laguner med gode ankringsmuligheter – godt i le av vinden. På flere av stedene er det permanente ankringsbøyer for å beskytte de skjøre korallrevene. Vinteren 2013 åpnet vi en ny base i Tortola, British Virgin Islands. Navigare Yachting har ansvaret for at du som kunde får best mulig service når du seiler i Karibien. Vi har flere typer seilbåter og kan tilpasse turen til hver enkelt gruppe.

En fordel i Karibien fremfor Middelhavet er at du ikke er bundet av ukesseilaser. Du kan starte og avslutte seilingen den ukedagen som passer deg best. Unntaket er 1. juledag og 1. nyttårsdag da vi har stengt. Disse to dagene i året kan du verken sove om bord, starte eller avslutte reisen.

Navigare Moments er et autorisert reisebyrå og om ønskelig kan vi sette sammen en komplett pakke med flybilletter, båtleie og eventuelt hotell. Du kan også kombinere reisen med en tur innom for eksempel New York – inkludert både hotell og kanskje billetter til en kamp med New York Rangers i NHL!

Velkommen til å seile i Karibien med oss!

Dette inkluderer

  • Seilbåt
  • Komfortpakke
  • Fly & hotell (på forespørsel)

Pris indikasjon: På forespørsel


Mer fakta om Seiling i Karibien

Raske fakta

  • Fantastiske omgivelser
  • Fantastisk seiling
  • Kombiner med USA
Seiling med skipper

Vi kan skaffe deg skipper, enten du trenger det bare for å oppdatere dine ferdigheter den første dagen, eller for hele seilturen slik at du kan slappe av og nyte omgivelsene.

Du kan også leie instruktør som lærer deg å seile, slik at du senere kan få et ASA-sertifikat.

Leie av skipper koster $ 150 per dag eller $ 175 per døgn ved ukesleie. En instruktør koster $ 200 per døgn.

Prisene er eksklusive måltider og tips.

Sesong hele året

Det er fint hele året, men det er høysesong mellom desember og april. Hvis du liker action og en livlig seiling så er våren en god tid.

BVI Kite Jam arrangeres i februar og BVI Spring Regatta i april. Andre populære regattaer er The Interline Regatta og The Yachts Week, som trekker publikum gjennom hele sesongen.

I løpet av mai og juni begynner det å roe ned, men alt er fortsatt åpent. Vannet er litt varmere, prisene er litt lavere og vinden er litt svakere.

Annen informasjon

Hvilken dag i uken starter og slutter seilturen?
Du kan starte og avslutte seilturen den dag i uken som passer best for deg, med unntak av første juledag og første nyttårsdag når vi har stengt. Det er ikke lov å oppholde seg ombord disse dagene.

Kan jeg sove ombord natten før min charter?
Vi vet at det ikke alltid er lett å finne flybilletter til Karibien som sammenfaller med starten av en seiltur. For $ 30 per person, minimum $ 120, kan du få tilgang til båt og gå om bord fra klokken 17.00 dagen før turen starter.

Hva er inkludert i båtleie?
På båten vil det være et fullt utstyrt kjøkken, alt sengetøy, store håndklær (ikke badehåndklær) og små håndklær. En kullgrill, bimini, en rull med toalettpapir per person, VHF radio, mobiltelefon, diagrammer, cruising guide, kikkert, lommelykt, sikkerhetsutstyr, AM / FM /CD stereo med hjelpekontakt og høyttalare i cockpit, en jolle og påhengsmotor.
Om ønskelig kan du gratis låne utstyr til snorkling. Si i fra til vårt kontor i marinaen før du reiser.

Hvilke kvalifikasjoner trenger jeg for å leie en seilbåt?
Vi krever ikke et sertifikat, men vi ønsker å ha en komplett seiling CV. Som skipper på båten krever vi at du tidligere har seilt en lignende båt av lignende størrelse som den dere skal leie. Hvis du har sertifikat er det et pluss. Hvis vårt forsikringsselskap mener at du har for dårlig erfaring, må du leie en skipper som kan vrdere dine ferdigheter den første dagen.

Kan vi gå til Anegada?
Det er mulig å seile til Anegada, avhengig av været. Vi ber om at du ringer oss på morgenen før du seiler så vi kan sjekke værmeldingen for deg.

Må jeg ha pass for å reise til Karibien?
Alle, inkludert amerikanske borgere, må ha pass for å reise til de britiske jomfruøyene. Passet må være gyldig i 6 måneder ved innreise. Fra enkelte land kreves det også visum.

Hva koster båtforsikringen?
Dette er en obligatorisk avgift på $ 30 / dag, med minstepris $ 150 og en maksimal avgift på $ 300, uavhengig av hvor lenge seilingen pågår. Et depositum på $ 1000 må betales med kreditkort ved ankomst. Kredittkortet blir ikke belastet hvis båten ikke er skadet.

Nasjonalparkene
Det finnes mange nasjonalparker i seilingsområdet. Her er det spesielle regler og avgifter som gjelder. Sjekk disse før seilasen starter.

Cruisingskatt
Alle båter som seiler i BVI farvann er pålagt en Cruising Permit. Dette ordner vi for deg før turen. Prisen avhenger av antallet i gruppen. Mellom 1. desember 30. april er prisen normalt $ 2 / person per dag. Fra 1. mai til 30. november koster det $ 0,75 / person per dag.

Mobiltelefon ombord
Av sikkerhetsmessige grunner må alle båter utstyres med en mobiltelefon fra oss. Samtaler til vårt kontor er gratis og ellers er telefonen ladet med $ 10 i ringetid. Du må betale et depositum $10 for telefonen, men dette refunderes hvis telefonen ikke er skadet ved tilbakelevering.

Redningsforsikring
Jomfruøyene Search and Rescue er en frivillig organisasjon som jobber for å redde liv til sjøs. For $ 10 i avgift er de operative 24 timer i døgnet og samarbeider tett med Royal British Virgin Islands politi, brann og ambulanse.

Jolleforsikring
Det koster $ 20 / båt og dekker jollen mot eventuelle skader eller tap. Det er en frivillig forsikring.

Drivstoff
Båten leveres med full tank. Ved turens avslutning fyller vi opp tanken og dere betaler for det dere har brukt. Prisen som belastes er basert på dagens valutakurs.

Når bør jeg bestille?
Jo tidligere du bestiller jo bedre, spesielt hvis dere ønsker en spesiell båt eller datoer i høysesongen.

Utfylling av papirer
Med kontrakten vil du motta en kopi av våre vilkår og betingelser. Disse må returneres med signatur på avtalen og dine initialer på vilkårene. I tillegg må vi ha din seilings CV  hvis du ikke skal ansette skipper. Du kan enten fakse papirene til oss eller skanne og sende via epost. Vi vil også sende deg tilbud om matbestiling, dykkeutstyr og annet utstyr tilgjenglig for leie.

Transfer
Hvis du har forhåndsbestilt transfer, vil sjåføren vente utenfor ankomsthallen på flyplassen. Flyplassen er liten, og det bør ikke være noe problem å finne hverandre. Ellers kan man alltid nå hverandre på telefon.

Når kan jeg starte seilturen?
Vanligvis begynner og slutter turen kl. 12.00 om formiddagen. Om du ønsker å sove ombord natten før, vil du få tilgang til båten fra kl. 17.00. Om du ankommer tidlig og båten ikke er klar, kan du sette baggasjen på vårt kontor.

Hva skjer om jeg kommer til marinaen før dere har åpnet?
Våre åpningstider er kl. 08.00 til 17.00, syv dager i uken. Hvis du kommer utenfor åpningstiden, vil du finne en lapp på døren som forteller hvilken båt du skal ha. Båten ligger ulåst med lys og kjøleskap slått på. Nøklene ligger ombord. Her finner du også en lommelykt, mobiltelefon og et par andre gjenstander som du kan trenge om natten. Møt opp på vårt kontor 08.30 neste morgen.

Hvilke fasiliteter er tilgjenglig på basen?
Joma Marina ligger på østsiden av Road Harbour, hovedstaden i BVI. Det er 30 minuttes kjøring fra den internasjonale flyplassen og kun 5 minutter fra fergen. Marinaen har fasiliteter som dusj og toalett, gratis WiFi, drivstoff, vann og 24 timers vakthold på stedet. Innen gangavstand fra havnen, er det to store supermarkeder, minibanker, restauranter og apotek.

Hvor kan vi leie dykkerutstyr?
Det er nok av butikker på Tortola som leier ut dykkerutstyr. Du kan bestille dette gjennom oss. La oss få vite nøyaktig hva du trenger og dine størrelser, så vil vi organisere leveringen. Spesielt i høysesongen er det best og bestille på forhånd. For rendezvous dykking sjekk Blue Water Divers på: www.bluewatersbvi.com

Er det wifi på båten?
Det er ingen WiFi i båten, men vi har enheter som kan leies for $ 15 / dag eller $ 100 / uke. Ta kontakt med vårt kontor og vi vil ordne det for deg.

Kan vi leie kajakker og annet utstyr?
Vi har mange ting som er tilgjenglig for leie; doble kajakker, enkle kajakker, miksere, omformere, fiskestenger, en stand up paddle board mm. Hvis du ønsker mer spesialisert utstyr som surfebrett eller vannleker kan vi ordne dette for deg.

Trenger vi et fiskekort?
Du trenger fiskekort. Det koster $ 45. Du må være fylt 18 år og lisensen varer i en måned.

Hvordan er det med forsyninger?
Det siste folk ønsker å gjøre når de kommer er å handle mat. Hvis du ønsker å bestille dagligvarer på forhånd kan vi ordne dette for deg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema med dine valg og sende det til oss. Prisene avhenger av butikkens daglige priser. Hvis du foretrekker å handle selv, er Riteway det største supermarkedet i Tortola, bare fem minutters gange fra vår base.

Hva med fortøyning om natten?
De fleste av de naturlige lagunene har fortøyninger. Mange av våre gjester foretrekker sikkerhet og komfort ved en fortøyning i stedet for ankring. Prisen ved fortøyning varierer fra $ 25 til $ 30 per natt. Hvis du ønsker mer komfort er det marinaer som tilbyr overnatting fra $1,50 – $ 2,00 per person per natt.

Hva er valutaen i BVI?
Valutaen er amerikansk dollar. De fleste barer og restauranter aksepterer kredittkort og reisesjekker, men ofte må man betale et gebyr på 3-5% på alle korttransaksjoner. Husk derfor alltid å ha med deg noen kontanter.

Hva skjer hvis motoren svikter?
Maskinproblemer må rapporteres. Bruk mobiltelefonen til å ringe gratis vår sjefsmekaniker Anthony. Anthony vil hjelpe deg og hvis mulig løse problemet over telefon. Skulle du trenge assistanse, har vi et dyktig team av mekanikere og to utrykningsbåter som når deg innen kort tid.
Dersom båten må ankre og vi ikke er i stand til å reparere skaden innen 4 timer fra det klokkeslett problemet ble raportert, blir du refundert for tapt tid. Seiltid gjelder mellom kl. 08.00 til 17.00. Det blir ikke gitt refusjon for timer utenom disse tidspunktene.

Kan vi bruke en hårføner om bord?
Dessverre kan du ikke bruke en hårføner ombord i noen av våre båter. Livet på øyene er veldig avslappet så når du kommer inn i det, vil du heller ikke savne den! Vi pleier å si: “La tradewinds gjøre det for deg!” Men du har alltid muligheten til å gå i en av de BVI marinaer og bruke fasilitetene der om nødvendig.

Generell informasjon om BVI, Karibien

De britiske jomfruøyene eller BVI (British Virgin Islands) som lokalbefolkningen selv sier om øygruppen, ligger i de små Antillene og består av fire store øyer og rundt femti mindre øyer.

De større øyene er Tortola, hvor Navigare Group har sin base, Virgin Gorda, Anegada og Jost Van Dyke. Selv om øyene ligger relativt nær hverandre er de likevel ganske ulike. Tortola har gnistrende hvite strender, frodig grønn fauna og høye topper. Anegada er en koralløy i motsetning til de øvrige øyene som er vulkanske. Anegadas høyeste punkt er ca 9 meter og øya omgis av et rev der man finner små uberørte strender med pudderfin, hvit sand.

Øyene er et oversjøisk britisk territorium. Det betyr at man snakker engelsk, kjører bil på feil side av veien og synger “God Save the Queen”.


Booking Inquiry


Seile i Karibien, BVI


Lignende turer

Seile i Kroatia

Fra en av våre svenskeide båter kan du oppleve Kroatias varme atmosfære, naturlige skjønnhet og asurblått hav. Vi lover deg noen fantastiske, avslappende dager om bord!


Familieturer | Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Hellas

Unn deg luksusen ved å seile blant de ​​tusenvis av øyene som utgjør den greske øygruppen. Legg til i en liten havn og studer det yrende folkelivet på nært hold fra cockpit!


Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Tyrkia

I Tyrkia kan du seile langs en 160 sjømil lang kystlinje. Her opplever du naturlige havner, ideelle for soling og bading, og små byer med yrende folkeliv og lokal mat.


Familieturer | Lifestyle | Seilturer | Sol og Bad