Seiling i Tyrkia

I Tyrkia kan du seile langs en 160 sjømil lang kystlinje. Her opplever du naturlige havner, ideelle for soling og bading, og små byer med yrende folkeliv og lokal mat.

Lang sesong

Her på Egeerhavet, nær de greske øyer, er øygruppen rik og variert og seilingssesongen lang. Perfekt for dem som ønsker å seile i Tyrkia!

Vannet i Tyrkia begynner å bli varmt i mai og temperaturen holder seg til langt ut på høsten. Den tyrkiske gjestfrihet og deilig tyrkisk mat gjør det til en fryd å seile i området. I store og små havner, er det gode muligheter for underholdning og markedsbesøk.
 
Navigares base i området, ligger i Club Marina i Gocek. Du flyr til Dalaman flyplass og med vår shuttle tar det ca. 20–25 minutter ut til basen.

Fra marinaen tar man enkelt en båttaxi til sentrum av Gocek – en avstand på ca. 3–4 km. I Gocek er det butikker, et marked, hotell og leiligheter og flere marinaer. Vår marina ligger i en vakker del av bukten, i nærheten av en liten park og med nydelige badestrender.

Fra vår base i Tyrkia tilbyr vi spennende seilturer til Marmaris og Bodrum.

Velkommen til å seile i Tyrkia med Navigare Moments!

Dette inkluderer

  • Båtutleie
  • Komfortpakke

Pris indikasjon: På forespørsel


Mer fakta om Seiling i Turkia

Raske fakta

  • Lang sesong (mai til november)
  • Tyrkisk gjestfrihet
  • Nydelige omgivelser
Prisliste 2015

Prisliste 2015 (Klikk for å åpne i nytt vindu)

Tilleggspakker

Følgende pakker kan bestilles kun på Navigares egne båter. For informasjon om andre båter, ta kontakt med oss.

Navigare VIP-pakke €159
Gir deg mer seiletid ved raskere inn/utsjekking kl. 13.00. Forfriskninger med isbiter venter deg ombord.


Oppblåsbare redningsvest og Jackstay
€50 per tur
Sikkerhetsnett
€100 per tur
Gennaker
€150 per uke + €200 i depositum
Ekstra laken og håndklær

€5 per sett
Stand up padle brett
€100 per uke
Kajakk
€80 per uke

Pre-bestilling av varer

Pre-bestilling av varer
Hvis du ønsker å forhåndsbestille varer, kan du gjøre det ved å fylle ut et skjema. Vær oppmerksom på at dette kun gjelder seiling med Navigares egne båter. Skal du leie båt fra annen operatør eller fra en annen base og ønsker å bestille produkter, kan du kontakte oss.

Ordreliste
Hvis du ønsker å bestille ekstra laken / håndklær koster det 5 € per sett. Vennligst skriv dette i kommentarfeltet ved bestillingen.

Seil med skipper og vertinne i Tyrkia

Ønsker du å ha en totalt avslappende ferie, kan du leie både skipper og vertinne. Våre profesjonelle medarbeidere  kommer hovedsakelig fra Skandinavia og har gjennomgått vårt opplæringsprogram.

Skipperen har full oversikt over farvannet og kan legge opp turen etter dine ønsker. Skipperen har  ansvar for båten, og du som kunde trenger ingen seilerfaring.

Vertinnen sørger for  frokost og lunsj, serverer snacks og sørger for at båten holdes ryddig og ren. Hun kan også hjelpe med barnepass slik at foreldrene kan ha barnfri middager på land.

Kontakt oss  for prisinformasjon om leie av skipper / vertinne.

Seile med barn i Tyrkia

Seile med barn er fantastisk! Det krever imidlertid at man legger til rette for at barna lærer å elske båtlivet og at mannskapet tar høyde for at ting ikke alltid går etter planen. Her er noen tips om hvordan man skal forholde seg når barn er med på seilasen:

Redningsvest
Selv om barna kan svømme  og vannet er varmt i Middelhavet er det viktig med redningsvest – spesielt under seilasen, men også når de løper rundt på bryggene.

Navigare Group tilbyr barneredningsvester, dette må varsles på forhånd, ved ferdigstillelse av mannskapsliste  angir dere barnets vekt og alder.

Sjøsyke
Vanligvis er ikke dette noe stort problem. Er det store bølger kan det imidlertid være lurt å la barna sitte i cockpit der det er frisk luft fremfor inne i båten.

Seilrute
Når du planlegger seiltur med barn kan det være lurt å ha en plan B i tillfelle noe uventet skjer. Når du har barn ombord er det de som bestemmer tempo.

Mantaunett (sikkerhetsnett)
Hvis du har veldig små barn, kan det være en idé med et sikkerhetsnett festet til mantauet. Dette må varsles i god tid før avreise. Det er en god beskyttelse når barn oppholder seg på dekk. (Det er en ekstra kostnad for dette – vennligst kontakte oss for mer informasjon).

Underholdning
Det er en god idé å ta med en venn, to barn leker bedre en ett. Ta med barnas favoritt leker og bøker ombord, slik at de ha noe å underholde seg med.

Større barn liker å bruke jollen. Dette er en fin start for å lære det grunnleggende om båtliv, men de må lære seg å ta hensyn og ikke “råkjøre” med jollene.

Hopping og stuping er populært, men hold et øye med barna.  Når de er i vannet er det også viktig med solkrem. Solen er ekstra sterk når man er i vann og det kan være fornuftig å ha på seg en T-skjorte

Totalt sett er det viktig å smøre riktig, solen tar mer enn du tror. Bruk solbriller og lue for å beskytte mot solens skadelige stråler.

Når du er ute på sjøen er det lette å glemme å få i seg nok drikke. Drikk rikelig med vann, selv når du ikke føler deg tørst! Ha halvliters flasker med navn på, så holder du orden på alles drikkeflasker.

Hoteller og andre arrangementer

Hvis du ønsker å forlenge oppholdet i Tyrkia, kan vi hjelpe deg med et spennende opplegg. For eksempel har vi satt sammen en pakke med 3 netter på hotell  i Gocek, dagsturer med guide og transport til flyplassen.

Det er også mulig å bestille en stopp i Istanbul inkludert hotel og transport til / fra Ataturk lufthavn.

Sjekk med oss dersom du ønsker å gjøre noe ekstra før eller etter seilingen.


Booking Inquiry


Seiling i Tyrkia


Lignende turer

Seile i Karibien, BVI

Livet om bord på en seilbåt i Karibien er drømmen! Helt fantastisk med sjøsprut i ansiktet og en herlig bris! Vi ønsker å virkeliggjøre den drømmen for deg!


Familieturer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Kroatia

Fra en av våre svenskeide båter kan du oppleve Kroatias varme atmosfære, naturlige skjønnhet og asurblått hav. Vi lover deg noen fantastiske, avslappende dager om bord!


Familieturer | Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer

Seile i Hellas

Unn deg luksusen ved å seile blant de ​​tusenvis av øyene som utgjør den greske øygruppen. Legg til i en liten havn og studer det yrende folkelivet på nært hold fra cockpit!


Grupper og arrangementer | Lifestyle | Seilturer